Forside Instruks til forfattere Forberedelse til lægebesøg Kontakt Nyhedsbrev Præsentation Links
    
  » Blærekræft » Patientberetninger » Beretning 3
Print side   Tilføj til favoriter   E-mail side 

Fortælleren er en mand på 78 år

Sygdommen debuterede med blodig vandladning. Ved operationen på hospitalet blev venstre nyre fjernet og man fandt 1 stor og 4 små polypper. Efter operationen var der ubehag med konfusion grundet overfølsomhed for morfinen, men da det blev seponeret, var der ingen smerter eller ubehag.

Blev efterfølgende tilbudt calmette-skylninger af blæren, hvilket nu har stået på gennem flere år. Polypperne bliver stadig mindre og mindre.

Har selv søgt alternativ behandling i 2003, med homøopatisk medicin (v/ Eurohelse i Kolding), dog mest i perioder, hvor immunforsvaret har været i bund, samt i forbindelse med ægtefælles sygdom og død i sommeren 2005.

UBEHAG

Har fået polypperne brændt og havde i den forbindelse stærke smerter grundet problemer med at lade vandet. Var mod givet råd taget for tidligt hjem og måtte genindlægges om natten og blev tømt for 2 liter urin.

Ubehag i forbindelse med calmette-skylningerne er svie i urinrøret samt stor vandladningstrang, som dog aftager i løbet af dagen.

PSYKISK

Oplever stor tryghed grundet god lægelig kontakt til samme læge ved hver kontakt. Lægen udviser oprigtig interesse for ens velbefindende.

Føler sig tryg ved forudsigeligheden i behandlingen og læge-kontakten hver 3-4. måned, hvor der hele tiden har været positiv respons på grund af calmette-skylningerne.

MEDICIN

Er i behandling med et naturprodukt kaldet Padma 28, grundet vindueskiggersyndrom.

Indtager daglig c-vitamin depot samt Ginsing tbl.

Fik i efteråret 2004 en lille blodprop i talecenteret, er derfor i behandling med Asantine retard og Simvastetin.

Patienter med kræft skriver til andre patienter med kræft


Privacy statement   Copyright © Svaneklinik - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.